Pôžičky DOPYTU


Chcete si zadať dopyt pôžičky a následne vyberať z ponúk? Toto riešenie môže byť vhodné iba ak schnáníte pôžičku z nebankových spoločností a od súkromných investorov.

Ak máte možnosť získať pôžičku v banke tak by bol nezmysel zadávať dopytu, ale ak chcete zohnať súkromného investora tak je zadanie dopytu pôžičky možné riešenie.

Dajte však pozor, kto na vašu dopyt odpovedá, odpovovědět môže teda ktokoľvek, preto buďte naozaj obozretní a konzultujte návrhy najlepšie ešte z ďalšou osobou, ktorá môže vyhodnotiť výhodnosť ponuky. Ďalšou dôležitou vecou je riadne preveriť poskytovateľa pôžičky.

Weby s dopytom pôžičiek

Jedná sa o weby, kde je umožnená bezplatná inzercia pôžičiek, môže sa tu zadávať ako ponuka tak dopyt.

http://www.inzerciapoziciek.com

Pôžička na rekonštrukciu


Potrebujete rekonstrouvat váš byt či dom? Skúste pôžičku na rekonštrukciu! Tieto pôžičky poskytujú najmä banky!


Pôžička v banke


Čo všetko bude potrebné, aby ste dostali pôžičku na rekonštrukciu práve v banke?Banky sú veľmi prísne a preto je získanie pôžičky veľmi problematické a pre mnoho ľudí bohužiaľ skôr nemožné, pre získanie bankovej pôžičky je absolútne nevyhnutné nemať žiadny zápis v registri dlžníkov SOLUS, ďalšie dôležitá vec je výška vášho príjmu, tu musíte byť schopní preukázať potvrdením o výške vášho príjmu.


Vyše vášho príjmu závysí na sume ktorú môžete od banky získať. Je to logické ak málo zarábate tak dostanete len malú pôžičku, tak aby bolo pôžičku bez problému možné splácať - banka sa tak istí.


Ďalšou možnosťou je nebanková pôžička na rekonštrukciu, bohužiaľ tá sa príliš nehodia, pretože má vyššie úroky a celú rekonštrukcie tak značne vo výsledku predraží.

Tip: http://www.pozicky-on-line.eu/